loader image

  Pozovite nas: +381 11 23 45 678

  Adresa radnje: Jevrejska 3, Beograd

  Radno vreme: Pon - Sub 8:00 - 20:00h

  Top

  Kao firma koja uspešno posluje već 10 godina u izradi Premium morskih akvarijuma došlo je vreme da naše tržište dobije i prve serijske modele. Serijski modeli projekat su koji se dugo spremao uz iscrpnu analizu ljudskih potreba i želja na tržištu morske akvaristike. Serijski akvarijum jednak je mogućnosti da na jednostavan i brz način dobijete jako kvalitetan, savršeno funkcionalan, vrhunski dizajniran morski akvarijum sa izuzetno visokim nivoom završne obrade, te pristupačnom cenom.

  ReefRoom serijski model dizajniran je tako da maksimalno olakšava proces izbora. On je standardizovanih dimenzija i izrađuje se u 4 veličine, od 100 do 400L. Pored toga dolazi u paketu sa celokupnom potrebnom tehničkom opremom kao i osnovom uređenja: morskom vodom, koralnim peskom i koralnim kamenom. Ovo zapravo znači da je na vama samo da odaberete odgovarajuću veličinu akvarijuma (od moguće 4) kao i njegove stanovnike. Za sve ostalo probrinuli smo se mi kako bi vaš akvarijum savršeno izgledao, ali i funkcionisao. Kod ovih akvarijuma, sam proces poručivanja, izrade i montaže prilično je jednostavan i brz tako da se jedan od njih u jako kratkom roku može naći kod vas. Serijski model ReefRoom odlično je rešenje za one koji se tek upoznaju sa morskom akvaristikom, one koji žele da počnu sa manjim dimenzijama, koji imaju određeni budžet koji žele da ispoštuju, one koji ne žele mnogo da se opterećuju izborom ili one koji žele nekome da poklone jedinstven poklon. Za svaki od ovih akvarijuma dizajnirani su i kabineti koje takođe možete kupiti kod nas, što čini ove modele kompletnim i spremnim za uživanje.

  Predstavljamo formatirane oblike akvarijuma u popularnim dimenzijama sa kompletnom opremom za kvalitetan i uzbudljiv početak.

  Serijski model ReefRoom dostupan je u 4 veličine:
  1. ReefRoom (RR) 100;
  2. ReefRoom (RR) 200;
  3. ReefRoom (RR) 300;
  4. ReefRoom (RR) 400.

  Serijski model ReefRoom osim po svojoj veličini kategorizuje se i po složenosti sistema, pa tako imamo Basic i Pro sisteme.

  Basic sistem RR morskih akvarijuma je njegov osnovni paket i predviđen je za one koji tek zalaze u dubine morske akvaristike.

  Pro sistem predviđen za napredne Reefere ali i one koji imaju želju to da postanu!

  Pro sistem je akvarijumski sistem sa složenijim funkcionalnostima kao što su dodatni tehnički akvarijum, prelivni sistem, proteinski filter/skimmeri i slično. Ono što jeste velika pogodnost RR modela je interkompatibilnost, odnosno mogućnost Basic sistema da se konvertuje u Pro sistem bez pražnjenja i bušenja akvarijuma, već samo kupovinom Pro dodatka. To znači da vremenom možete od početnika postati profesionalni Reefer bez ikakve komplikacije.

  A kako bi vašem akvarijumu što jednostavnije pronašli mesto u svom prostoru, za sve akvarijume RR modela posebno smo dizajnirali visokokvalitetne i 100% kompatibilne kabinete u više boja.

  Serijski modeli čak omogućavaju i izbor strane i boje prelivnika koji su istog kvaliteta kao i u RR premium klasi.
  Prelivnici se izrađuju od stakla sa minimalnom mogućnošću stvaranja ogrebotina prilikom čišćenja za razliku od niskokvalitetnih drugorazrednih plastičnih opcija. Akvarijumi su izrađeni od mašinski obrađenog stakla sa opcijom bez ojačanja – tzv. Rimless. Sklapaju se ručno sa istom pažnjom i ljubavlju kao i kod Premium modela koristeći iste visokokvalitetne ekološke lepkove.

  Kvalitetno, a povoljno? Tako je.

  Unapred poznate standardizovane dimenzije ovih akvarijuma doprinose da se proces projektovanja, obezbeđivanja svih potrebnih materijala i same izrade maksimalno skrate.

  To znači da za ove akvarijume ne postoji period čekanja već ga po kupovini možete poneti u njegov novi dom ili pak poručiti njegovu isporuku na željenu adresu, sa mogućom i uslugom instalacije.