loader image

  Pozovite nas: +381 11 23 45 678

  Adresa radnje: Jevrejska 3, Beograd

  Radno vreme: Pon - Sub 8:00 - 20:00h

  Top

  AQUAFOREST BUILD 50ml

  2.650,00 рсд

  Preparat za pravilan rast korala

  Kontaktirajte nas za više informacija.

  Kategorija:

  Opis

  Zahvaljujući svojim specifičnim svojstvima, AF Build proizvod smanjuje količinu nepoželjnih algi i inhibira rast patogenih cijanobakterija. Truljenje ostataka hrane može uzrokovati pad pH vrednosti vode, stoga se upotreba AF Build preparata preporučuje tokom intenzivnog hranjenja korala, naročito ako se koristi visoko hranljivi AF Energy preparat. AF Build preparat sadrži: jodide, karbonate i kalcijum.

  Doziranje: 1 kap na 100 litara vode, svakog drugog dana, tokom mraka.

  Promućkati pre upotrebe. Po otvaranju, čuvati u frižideru, ako sobna temperature prelazi 24 °C.

  Svi suplementi namenjeni ishrani korala imaju svoje preporučene doze, ali treba imati na umu da je svaki akvarijum drugačiji i da doziranje treba prilagoditi zastupljenosti korala u akvarijumu. Preporučujemo da doziranje započnete polovinom ili čak četvrtinom preporučene doze i da posmatrate reakciju korala na primenjenu hranu. Ukoliko ne primetite znake predoziranosti, povećavajte dozu do preporučene.

  Da biste olakšali apsorpciju hrane, SPS i LPS korale treba hraniti u vreme kada nema svetla. Zoanthus, Ricordea korali i pečurkaste korali se mogu hraniti tokom dana.

  Preparat je potrebno direktno sipati u akvarijum i ravnomerno rasporediti da bi se postigla maksimalna apsorpcija. Preporučujemo da tokom hranjenja isključite skimer na sat vremena.