loader image

  Pozovite nas: +381 11 23 45 678

  Adresa radnje: Jevrejska 3, Beograd

  Radno vreme: Pon - Sub 8:00 - 20:00h

  Top

  AQUAFOREST Phyto Mix 100ml

  1.200,00 рсд

  Hrana za korale

  Nema na zalihama

  Kategorija:

  Opis

  Tečna hrana namenjena za ishranu mekih korala, gorgonija i korala koji ne vrše fotosintezu. Zahvaljujući adekvatnom odnosu fitoplanktona i zooplanktona u sastavu preparata, proizvod koralima obezbeđuje sve neophodne hranljive materije, uključujući proteine, masti i ugljene hidrate. Da bi se koralima obezbedila ishrana koja im u potpunosti zadovoljava nutritivne potrebe, AF Phyto Mix sadrži i kvalitetne aditive životinjskog porekla. Formula je obogaćena dodacima na bazi školjki bogatih proteinima lakim za apsorbovanje. Zbog odlično izbalansiranog sastava hranljivih materija, AF Phyto Mix preparat rado jedu i manje ribe, poput Anthias-a. LPS korali mogu apsorbovati preparat iz vode.

  Redovnom upotrebom AF Phyto Mix proizvoda, koralima se obezbeđuje zdrav i intenzivan rast i odlična prebojenost.

  Doziranje: 10 kapi na 100 litara vode, svakog drugog dana, za akvarijum sa prosečnom količinom korala. Ne razblaživati. Ne mešati sa drugim preparatima u istom akvarijumu. Po otvaranju, proizvod čuvati u frižideru.

  Svi suplementi namenjeni ishrani korala imaju svoje preporučene doze, ali treba imati na umu da je svaki akvarijum drugačiji i da doziranje treba prilagoditi zastupljenosti korala u akvarijumu. Preporučujemo da doziranje započnete polovinom ili čak četvrtinom preporučene doze i da posmatrate reakciju korala na primenjenu hranu. Ukoliko ne primetite znake predoziranosti, povećavajte dozu do preporučene.

  Da biste olakšali apsorpciju hrane, SPS i LPS korale treba hraniti u vreme kada nema svetla. Zoanthus, Ricordea korali i pečurkaste korali se mogu hraniti tokom dana.

  Preparat je potrebno direktno sipati u akvarijum i ravnomerno rasporediti da bi se postigla maksimalna apsorpcija. Preporučujemo da tokom hranjenja isključite skimer na sat vremena. Po otvaranju, proizvod čuvati u frižideru.