loader image

  Pozovite nas: +381 11 23 45 678

  Adresa radnje: Jevrejska 3, Beograd

  Radno vreme: Pon - Sub 8:00 - 20:00h

  Top

  AquaForest Power Food 20g

  1.500,00 рсд

  Hrana za korale

  Kontaktirajte nas za više informacija.

  Kategorija:

  Opis

  Proizvod sadrzi hranu u prahu za sve vrste korala, naročito za SPS korale.

  Jedinstvena formula ovog preparata je zasnovana na mešavini visokohranljivog planktona, morskih i slatkovodnih algi. Pažljivo odabrani sastojci su dodati da bi zadovoljili nutritivne potrebe i najzahtevnijih korala. Preparat je spravljen po specijalnom receptu koji zadovoljava nutritivne potrebe SPS korala i koji im obezbeđuje intenzivan rast i prebojenost. AF Power Food je, takođe, obogaćen odabranim vitaminima, koji osnažuju imunitet i obezbeđuju optimalan rast korala.

  Doziranje: 1 dozna kašika na 100 litara akvarijumske vode.

  U manji sud sipati oko 20 ml akvarijumske vode, dodati jednu kašiku AF Power Food preparata i mešati jedan minut. Upotrebom pipete hraniti korale direktno spravljenim rastvorom. Preparat je moguće dozirati i direktno u akvarijumu dodavanjem jedne kašike na 100 litara vode. Primenjivati najmanje jednom nedeljno. U zrelim, stabilnim i dobro razrađenim akvarijumima, proizvod se može koristiti i češće, čak i jednom dnevno.

  Svi AF proizvodi se doziraju rastvaranjem jedne dozne kašike u 100 litara vode, ali treba imati na umu da je svaki akvarijum drugačiji i da doziranje može varirati zavisno od sadržaja korala u akvarijumu. Stoga je preporučljivo doziranje započeti polovinom ili čak četvrtinom preporučene doze i pratiti reakcije korala na primenjenu hranu. Kada se sa sigurnošću utvrdi da akvarijum ne pokazuje znake predoziranosti preparatom, moguće je dozu povećavati do preporučene. Korale poput Zoanthus, Ricordea i drugih pečurkastih vrsta korala treba hraniti tokom dana. S druge strane, da bi se pospešila apsorpcija hrane, SPS i LPS korale treba hraniti noću. Da bi se obezbedila maksimalna apsorpcija hrane, svu hranu je potrebno rastvoriti direktno u akvarijumu. Tokom procesa hranjenja preporučljivo je ugasiti skimer na sat vremena.

  Proizvod je namenjen isključivo upotrebi u akvarijumu. Čuvati na hladnom i tamnom mestu. Čuvati van domašaja dece.