loader image

  Pozovite nas: +381 11 23 45 678

  Adresa radnje: Jevrejska 3, Beograd

  Radno vreme: Pon - Sub 8:00 - 20:00h

  Top

  FAUNA MARIN Coral Vitality 50ml

  5.200,00 рсд

  Hrana za korale

  Kontaktirajte nas za više informacija.

  Kategorija:

  Opis

  Proizvod sadrzi 60 kapsula organskih hranljivih materija za korale. Stimuliše rast i intenzitet prebojenosti korala.

  Reef Vitality proizvod je specijalno spravljena hrana za korale i sunđere. Sadrži raznovrsne organske i neorganske morske hranljive materije. Sadržaj preparata je izrazito sličan sadržaju hranljivih materija u prirodnoj životnoj sredini korala, čime se u potpunosti zadovoljavaju nutritivne potrebe korala.

  Doziranje: 1 kapsula na 500 litara vode na svaka 4 dana! Otvoriti kapsulu i sadržaj rastvoriti u otprilike 100ml akvarijumske vode. Ovako spravljen rastvor sipati direktno u akvarijum. Reef Vitality proizvod je podesan za upotrebu u svim reef akvarijumima koji sadrže korale. Preporučljivo je značajno smanjiti dozu drugih preparata koji sadrže aminokiseline i elemente u tragovima, ako se koriste paralelno sa Reef Vitality preparatom. Izbegavati prekomerno doziranje!

  Neophodna je redovna kontrola parametara kvaliteta vode. Usled snažnog delovanja Reef Vitality preparata, može doži do odumiranja tkiva nekih već nezdravih korala. U tom slučaju, potrebno je dozu smanjiti za 50% i proveriti koncentraciju nitrata u vodi.

  Sastojci: Morski biopolimeri, elementi u tragovima, suplementi minerala.

  Čuvati van domašaja dece. Proizvod nije podesan za ishranu ljudi i kućnih ljubimaca. Ne udisati i ne gutati smešu. Izbegavati kontakt proizvoda sa kožom i očima.