loader image

  Pozovite nas: +381 11 23 45 678

  Adresa radnje: Jevrejska 3, Beograd

  Radno vreme: Pon - Sub 8:00 - 20:00h

  Top

  FAUNA MARIN Rebiotic 100ml

  4.500,00 рсд

  Preparat za obnavljanje bakterija

  Kontaktirajte nas za više informacija.

  Kategorija:

  Opis

  ReBiotic je 100% prirodan preparat, koji sadrži mešavinu odabranih sojeva bakterija. Redovnom upotrebom ovog preparata obnavlja se normalna bakterijska flora u akvarijumu i regenerišu bakterijski filmovi oštećenim naglim promenama uslova u akvarijumu ili takozvanim “sindromom starog akvarijuma”.

  Bakterije iz ReBiotic preparata povećavaju sveukupni kvalitet akvarijumske vode, unapređuju zdravlje živog kamenja, bez remećenja hemijske ravnoteže jedinjenja rastvorenih u vodi ili stimulisanja rasta nepoželjnih algi.

  Proizvod sadrži 50 grama koncentrata.

  Primena: Sipati dozu ReBiotic preparata u zaseban sud i pomešati sa 1 L akvarijumske vode. Promešati nekoliko puta da se aktiviraju bakterije i ostaviti da odstoji 1 sat. Nakon sat vremena, sipati rastvor  bakterija direktno u akvarijum, u zonu intenzivnog protoka. Isključiti skimmer na 6 sati. Isključiti ozon i UV osvetljenje tokom najmanje 24 sata.

  Doziranje: 1 kafena kašičica (oko 5g) na 400 litara vode.

  Inicijalna doza: Primenjivati 2x nedeljno: 1 kafena kašičica (oko 5g) na 400 litara vode prvih 4-6 nedelja. Nakon 4-6 nedelja: Dodavati dozu održavanja na svake 4 nedelje.

  ReBiotic je 100% prirodan preparat i u potpunosti bezbedan za stanovnike akvarijuma kada se primenjuje u skladu sa uputstvom.

  Napomena: Držati van domašaja dece. Proizvod je namenjen isključivo upotrebi u akvarijumu.