loader image

  Pozovite nas: +381 11 23 45 678

  Adresa radnje: Jevrejska 3, Beograd

  Radno vreme: Pon - Sub 8:00 - 20:00h

  Top

  FAUNA MARIN Red X 250ml

  3.700,00 рсд

  Preparat za uklanjanje algi iz akvarijuma

  Kontaktirajte nas za više informacija.

  Nema na zalihama

  Kategorija:

  Opis

  RED X je rastvor spravljen po specijalnoj formuli, koja sprečava rast neželjenih algi u akvarijumu. Red X efikasno uklanja alge prirodnim putem, pri čemu je neškodljiv za ostale stanovnike akvarijuma. Kada se adekvatno dozira i koristi u skladu sa uputstvom, Red X je 100% bezbedan za korale, ribe i beskičmenjake.

  Proizvod sadrži 250 ml rastvora.

  RED X je efikasan protiv:

   Zelenih i crvenih cijanobakterija
   Infestacije dinoflagelata, takozvanih vatrenih algi (Ostreopsis sp., Amphidinium sp., Prorocentrum sp., Coolia sp., Symbiodinium i druge)
   Zlatnih i Armor algi
   Dijatema

  Doziranje: Dodavati 10 ml ovog rastvora na 100 litara akvarijumske vode 6 dana, svakodnevno, a potom sačekati dodatnih 5 dana da se ispolje efekti dejstva rastvora. Tokom ovog perioda, ne menjati vodu u akvarijumu i ne koristiti ugalj, adsorbense, ozon, UV zračenje i jedinjenja za uklanjanje PO4. Nakon 11 dana, može se nastaviti uobičajeno održavanje akvarijuma. Nakon tretmana Red X preparatom, preporučuje se upotreba Fauna Marin Rebiotic proizvoda kako bi se uspostavila biološka ravnoteža u akvarijumu. Dodavanjem Rebiotic preparata ujedno se sprečava i ponovno pojavljivanje neželjenih algi.

  Sastojci: Voda, natrijum – hlorid, salicilna kiselina.

  Uputstva za bezbednu primenu: RED X proizvod je namenjen isključivo upotrebi u morskim akvarijumima. Nije namenjen za ishranu ljudi. Čuvati van domašaja dece.

  Oprez: korozivan rastvor!

  Ne sadrži antibiotike!