loader image

  Pozovite nas: +381 11 23 45 678

  Adresa radnje: Jevrejska 3, Beograd

  Radno vreme: Pon - Sub 8:00 - 20:00h

  Top
  Reefroom-70
  Reefroom-81
  Reefroom-84
  Reefroom-86
  Reefroom-87

  RR Premium akvarijumski sistem 220x60x100 preko 1300litara

  Vrednost projekta: 15.000€

  Ovo je jedan od retkih RR Premium akvarijuma koji je postavljen nezavisno. Razlog nezavisnog postavljanja je želja da akvarijum bude centalni dragulj u predivnom dnevnom boravku i da bude vidljiv sa svih strana.

  Naravno takva pozicija samog akvarijuma je nosila neke komplikacije prilikom izvođenja radova zbog dovoda i odvoda vode i rezervoara za slatku vodu jer je prostor u kom se akvarijum instalirao već uveliko bio funkcionalan i nisu bili mogući nikakvi građevinski radovi. No, to nas nije sprečilo da napravimo još jedan savršen Premium sistem sa svim potrebnim elementima koje imaju i premium sistemi koji su integrisani u enterijer i gde je moguće sve radove izvesti bez problema.

  Podkonstrukcija je obložena punim drvetom i u nju smo ugradili tehnički akvarijum sa integrisanim rezervoarom za slatku vodu i uređajem za automatsku dopunu isparele vode.

  U drugom delu stana smo isprojektovali stanicu sa rezervoarom za pravljenje morske vode i uređajem za destilaciju vode sa sigurnosnim prelivnim sistemom i na taj način smo obezbedili sve potrebne uslove kako bi ovaj sistem savršeno funkcionisao.

  I naravno i o ovom akvarijumu se brine naš RR Medic tim koji na svake dve nedelje obilazi ovo more i vrši potrebna testiranja i doziranja kako bi se i ovim morskim stanovnicima pružila maksimalna nega i pažnja koju nemaju u svom prirodnom staništu.