loader image

  Pozovite nas: +381 11 23 45 678

  Adresa radnje: Jevrejska 3, Beograd

  Radno vreme: Pon - Sub 8:00 - 20:00h

  Top
  Reefroom-33
  Reefroom-19
  Reefroom-22
  Reefroom-30
  Reefroom-31

  RR Premium Akvarijumski sistem 220×90-120×70 zapremine preko 1000litara

  Vrednost projekta: 20.000€

  Kao i svaki RR PREMIUM Akvarijum izrađen je od OptiWhite stakla u T obliku kako bi prekrio 2 ventilaciona stuba. Jedan krak akvarijuma je prošao između stubova i izašao sa druge strane zida kako bi pružio pogled na morski svet i iz drugog dela stana.

  Ovaj akvarijum je srce ovog doma i vidljiv je iz skoro svake prostorije i tako povezuje ulazni deo sa dnevnim boravkom, trpezarijom i kuhinjom.

  Naravno, integrisan je u enterijer, a konstrukcija oko akvarijuma je obložena belim pločama pod nepravilnim uglovima.

  Sam „Premium“ koncept podrazumeva kompletnu uslugu od projekta sistema do izrade završnog proizvoda.

  Tako smo i u ovom premium sistemu izveli dovod i odvod vode ispod akvarijuma. Za potrebe svih električnih uređaja izvedene su elektro instalacije, kako ispod tako i iznad akvarijuma. Izvedena je i ventilacija kako bi akvarijum imao stalan dotok svežeg vazduha.

  Tehnički akvarijum se nalazi u podkonstrukciji sa ugrađenim sigurnosnim prelivnikom.

  Nezavisni rezervoar za slatku vodu smo izmestili ispod kuhinjskog elementa gde je i instaliran uređaj za destilaciju vode koja je potrebna za automatsko dosipanje destilovane vode prilikom isparavanja.

  Unutrašnje uređenje je izvedeno sa srednje ka teže zahtevnim morskim organizmima, sistem je opremljen sa premium opremom, biranom sa velikom pažnjom i prilagođenom i za najzahtevnije vrste morskih životinja.

  Za održavanje ovog mora je zadužen ReefRoom medic tim, koji na nedeljnom nivou brine o stanju morskih organizama. U ovom slučaju je uzet Premium Medic paket održavanja kako bi vlasnici ovog predivnog mora mogli samo da uživaju u njemu.