loader image

  Pozovite nas: +381 11 23 45 678

  Adresa radnje: Jevrejska 3, Beograd

  Radno vreme: Pon - Sub 8:00 - 20:00h

  Top

  OKEAN

  LUKSUZ

  UMETNOST

  ŽIVOT

  OKEAN

  LUKSUZ

  UMETNOST

  ŽIVOT

  Posedovanje luksuznih i unikatnih stvari pruža vanvremenski, neprocenljivi metafizički osećaj za osobu u čijem su vlasništvu: od vrednih slika i skulptura, dragog kamenja i rasnih konja pa sve do skupocenih automobila i impresivnih tehnoloških otkrića. ReefRoom PREMIUM je spoj života, luksuza i umetnosti u jednom. On pruža osećaj posedovanja jedinstvenog luksuznog umetničkog dela koje je u potpunosti živo.

  PREMIUM morski akvarijum samo za vas projektuje,
  dizajnira, uređuje i potpisuje naš umetnički i tehnički direktor.

  PREMIUM morski akvarijumi prilagođeni su i najspecifičnijim željama klijenata, a pristup njhovom luksuznom dizajnu uvek je u potpunosti stvaralački. Na ovaj način kreiranje akvarijuma izlazi iz domena akvaristike i zalazi u svojevrsni umetnički proces, čineći da akvarijum postane jedinstven proizvod sa karakteristikama autentičnog umetničkog dela. Održavanje vašeg PREMIUM akvarijuma je naša obaveza i jedino ukoliko imate želju da se uključite u taj proces, mi ćemo vas uputiti.

  PREMIUM PORTFOLIO

  Pažljivo birajući elemente iz prirode kreiramo tako delikatnu živu kompoziciju, koja budi osećaj privilegovanosti kod onih u čijem je posedu, poput svojevrsnog umetničkog dela.

  Ukoliko želite da vaš luksuzni stan, restoran, hotel, zdravstvenu ustanovu, wellnes ili fitness centar krasi unikatno, živo umetničko delo, zakažite privatan sastanak u našem studiju.

  ZAKAŽITE SASTANAK

  Pozovite nas ili pošaljite poruku.

  Pozovite nas : +381 63 215 515

  office@reefroom.rs