loader image

  Pozovite nas: +381 11 23 45 678

  Adresa radnje: Jevrejska 3, Beograd

  Radno vreme: Pon - Sub 8:00 - 20:00h

  Top

  Iako možda njegove dimenzije na prvi pogled to ne odaju, ovaj model ReefRoom akvarijuma napravljen je pre svega sa jako puno ljubavi.

  Zašto to kažemo?

  Posle dugo godina kreiranja različitih morskih oaza, kao cilj smo postavili da svima onima koji požele svoj deo mora, a iz nekog razloga ne odlučuju se za veći akvarijum, tu želju i ostvarimo i pružimo im mogućnost da uživaju u svim čarima mora.

  Sa svojih 22,5 litara, u sebi sadrži baš ono što i svaki drugi morski akvarijum – koralni greben i oko njega jedan pravi mali morski svet.

  IDEALAN POČETAK

  Uz manji broj jednostavnih pravila, bavljenje morskom akvaristikom brzo postaje hobi u kojem se iz dana u dan sve više uživa. Međutim, na samom početku ta pravila mogu da zvuče ne tako jednostavno, a iz toga se često rađa i strah – upravo od tog početka. Baš zbog toga, kako mu i samo ime kaže, ovaj model predstavlja savršeno rešenje za sve one koji bi zapolovili putem morske akvaristike ali polako i sigurno. U njemu živi manji broj organizama, održavanje je lako pa se i svi važni koraci lako savladaju. Happy Cube daje jedinstvenu mogućnost da se upoznamo sa svim čarima mora, životom naših ljubimaca i da u našem hobiju jednostavno uživamo a da pri tome nismo opterećeni prevelikim brojem informacija potrebnim za održavanje nekog većeg sistema.

  Prednost Happy Cube paketa, kao i svih paketa naših serijskih modela je i to što je i sam proces kupovine u svakom smislu pojednostavljen. Uparen sa adekvatnom potrebnom tehničkom opremom u vidu rasvete, pumpe pomoću koje cirkuliše voda i grejača koji održava temperaturu, ne zadaje muke izbora iste. Upotpunjen dalje sa potrebnom količinom morske vode, koralnog peska koji koristimo za podlogu kao i koralnog kamena koji predstavlja srce morskog akvarijuma, Happy Cube predstavlja savršen dom za dve manje ribice, kao i dva manja korala, koji su, takođe, sastavni deo ovog paketa. Sve što preostaje je da mu pronađete idealno mesto.

  NENAMETLJIV I ČAROBAN, U ISTO VREME

  Dimenzije: dužina 30cm, širina 30cm i visina 25cm, pažljivo su birane, kako bi ovaj akvarijum ispunio sve standarde potrebne za nesputani život ljubimaca ali istovremeno bio i jednostavan za uklapanje u bilo koji prostor. Jedinstven oblik, koji podseća na kocku, lako se može smestiti na neki već postojeći komad nameštaja, mada uvek postoji i opcija kupovine proširenog paketa, u koji je uključeno i postolje dizajnirano prema njegovim dimenzijama.

  Zanimljivo porodično vreme u dnevnoj ili svakodnevno buđenje pored mora u spavaćoj sobi – samo su neki od doživljaja sa ovim malim, ali čarobnim delom prirode.

  Pored toga svoje mesto može naći i na kancelarijskom stolu, u poslovnom prostoru ili nekom drugom posebnom mestu na kome provodite najveći deo svog vremena ili jednostavno želite da unesete u njega nešto drugačije, egzotično i nešto u čemu ćete uživati.

  MALI SISTEM – PREDNOSTI I MANE

  Mali sistemi kao što je ovaj, pored svojih prednosti u vidu jednostavnosti i praktičnosti, nose sa sobom i neka ograničenja. Naime, nije slučajnost to što je ovaj paket osmišljen sa dve manje ribice. Jednostavno, ovaj akvarijum dovoljno je veliki prostor da u njemu srećno i zdravo plivaju samo one. Svako ubacivanje dodatnih riba, prosto ne bi pratilo pravila prirode. Međutim, takva ograničenja ne važe i za njegove druge stanovnike, pa tako pored prva dva korala koja se ubacuju na početku, moguće je ubaciti još nekoliko njih kao i druge organizme poput malog raka, puža ili manje zvezde. U ovom slučaju koralni greben možda jeste ograničen svojom veličinom ali nikako i svojom raznovrsnošću.

  NAJLEPŠE MORSKE ŽELJE

  Da li vam se nekada dogodilo da ste vama dragu osobu poželeli da obradujete poklonom koji je u svakom smislu jedinstven i različit od svega drugog što možete da kupite? Nečim za šta ste sigurni da ta osoba ne poseduje, a istinski bi u tome uživala ne jednom, ni dva puta već svaki dan?

  Ukoliko je vaš odgovor bio potvrdan, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je vaša potraga završena. Pokloniti nekome lično more, verovatno je jedan od najvećih izraza ljubavi i pažnje prema nekome, što Happy Cube upravo i jeste.

  No, bilo da ga kupujete za sebe ili dragu osobu, Happy Cube bez sumnje ostvaruje željeni efekat – u prostor unosi deo MORA, a time i deo ŽIVOTA.

  Poklon do koga jednostavno možemo doći, koji je uvek dostupan, lepo upakovan, i što je najvažnije, izaziva zagarantovano oduševljenje može se opisati kao savršen poklon.